Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis en Shanna zoenend gespot in Las Vegas

Shownieuws

Ex-geliefden Shanna Moakler en Travis Barker zijn dinsdag zoenend en knuffelend gezien in Las Vegas, meldt de site TMZ. Ze gingen in augustus uit elkaar.

Travis en Shanna zoenend gespot in Las Vegas

Ex-geliefden Shanna Moakler en Travis Barker zijn zoenend en knuffelend gezien in Las Vegas. Dat meldt de Amerikaanse site TMZ woensdag. De voormalige Miss USA was dinsdag in de gokstad om haar ex-man te steunen bij een modeshow van zijn kledingmerk.

Eerder gingen al geruchten over een hereniging, nadat de ex-geliefden zoenend gespot zouden zijn in een club in Los Angeles. Deze geruchten werden ontkend door de 31-jarige Shanna.

Moakler en Barker ging in augustus na een huwelijk van twee jaar uit elkaar. De 31-jarige Blink 182-drummer gaf als reden op dat zijn vrouw ontrouw was geweest. Moakler heeft dit altijd ontkend. De eerste maanden na de breuk gooiden zij in het openbaar met modder naar elkaar. Ook ontstond een vete tussen de blondine en Paris Hilton, die een relatie met Travis zou hebben gehad.

Later besloot het voormalige koppel voortaan op vriendschappelijke voet verder te gaan in het belang van de kinderen. De ex-geliefden, ook bekend van de MTV-realityserie Meet the Barkers, heeft twee kinderen: zoon Landon (3) en dochter Alabama (1). Ook zorgden zij samen voor Atiana, de 7-jarige dochter van Shanna uit een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen