Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary J. Blige vergat Diddy te bedanken

Shownieuws

Mary J. Blige was zo onder de indruk van haar drie Grammy Awards dat ze vergat bepaalde mensen te bedanken. Ze vergat ook Diddy, die haar eerste cd produceerde.

Mary J. Blige vergat Diddy te bedanken

Mary J. Blige was zo onder de indruk van de drie Grammy Awards die ze zondag won dat ze vergat twee belangrijke mensen uit haar carrière te bedanken. Dat vertelt de r&b-zangeres aan het Amerikaanse tijdschrift People. In haar dankwoord vergat ze haar ontdekker, platenbaas Andre Harrell, en de producer van haar eerste album, Sean 'Diddy' Combs.

Blige won zondag Grammy's voor beste r&b-album, beste vrouwelijke r&b-artiest en beste r&b-nummer. Ze vertelt dat ze zo bezig was zich te herinneren wie er allemaal aan haar laatste album 'The breaktrough' mee hadden gewerkt, dat ze de mannen die aan haar doorbraak hadden bijgedragen vergat te noemen. "Ik stond te trillen van de zenuwen en ben ze daarom vergeten."

Op de website van People neemt de 36-jarige diva alsnog de gelegenheid om Andre Harrell en Diddy te bedanken. "Ik wil Andre bedanken voor zijn geloof in mij. Hij vertelde me dat ik ooit voor koningen en koninginnen zou zingen en huurde allemaal mensen in die zich keihard voor mij hebben ingezet."

Eén van die mensen is Diddy, die zich opwierp als producer van het debuutalbum van Blige. "De chemie tussen ons staat aan de basis van het hele hiphop-soul-gebeuren dat nu aan de gang is", denkt ze. "De manier waarop sterren zich kleden, praten en de muziek die ze schrijven, komt voort uit wat Puff en ik samen hebben gedaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen