Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Baldwin ontkent autodiefstal

Shownieuws

Daniel Baldwin zegt onschuldig te zijn aan autodiefstal. Hij werd vorig jaar aangehouden op verdenking van autodiefstal.Hij beweert de auto geleend te hebben.

(Novum/AP) - Daniel Baldwin zegt onschuldig te zijn aan autodiefstal. De acteur werd vorig jaar november aangehouden op verdenking van autodiefstal maar beweert dat hij de auto geleend heeft van een vriend. "Het berust allemaal op een misverstand", zei hij dinsdag tijdens een hoorzitting in de zaak.

De 46-jarige acteur had eigenlijk 6 februari voor de rechter moeten verschijnen maar kwam toen niet opdagen waarop een arrestatiebevel voor hem werd uitgevaardigd. Er hangt hem een straf van drie jaar boven het hoofd als hij veroordeeld wordt.

De broer uit het 'Baldwinkwartet' is al eerder in aanraking met de politie geweest. Vorig jaar werd hij gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een auto-ongeluk. In hetzelfde jaar werd opgepakt wegens drugsbezit.

Daniel Baldwin is de broer van acteurs Alec, Stephen en William. Hij speelde rollen in televisieseries als NYDP Blue en Touched by an Angel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen