Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears meldt zich bij afkickkliniek

Shownieuws

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft haar manager bevestigd aan de website van People.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft zich dinsdag laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft haar manager bevestigd aan de website van het tijdschrift People. Hij zei niet om welke kliniek het ging.

Dit weekeinde zorgde de 25-jarige Britney voor opschudding door bij een kapper in Los Angeles eigenhandig haar hoofd kaal te scheren. Later dook de zangeres onaangekondigd op in een tattooshop, waar ze een rozerode mondje op haar pols liet tatoeëren.

Vrijdag meldden diverse televisiezenders en websites overigens ook al dat het sekssymbool zich had gemeld bij een ontwenningskliniek, maar dat ze daar na een dag alweer was vertrokken. Volgens de website van People ging het om Crossroads in Antigua, een kliniek waarvan gitarist Eric Clapton de eigenaar is.

Sinds Britney en haar man Kevin Federline in november uit elkaar gingen is de popdiva veelvuldig bekritiseerd omdat ze te veel zou drinken, te veel uit zou gaan en er slonzig uit zou zien. Op de website Hollywood.com is een e-mail verschenen van een voormalige assistent, die schrijft dat de Britney bezig is naar de knoppen te gaan. Britney heeft twee zoontjes van Federline, één van anderhalf en één van vijf maanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen