Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Lolo Ferrari vrijgesproken van moord

Shownieuws

Eric Vigne, de man van wijlen Lolo Ferrari, is vrijgesproken van de moord op zijn vrouw. Volgens een Franse rechter is hij onschuldig.

Eric Vigne, de man van wijlen Lolo Ferrari, is vrijgesproken van de moord op zijn vrouw. Volgens een Franse rechter is de man onschuldig aan de dood van zijn rondborstige echtgenote, zo melden Franse media.

Ferrari werd op 5 maart 2000 dood aangetroffen in haar huis. Aanvankelijk werd haar overlijden toegeschreven aan een overdosis medicijnen. Later kwam de 59-jarige Vigne onder verdenking te staan. Hij zat meer dan een jaar vast, maar kwam in maart 2003 weer op vrije voeten.

De rechter oordeelde dat zelfmoord de meest waarschijnlijke verklaring is voor de dood van Ferrari, die onder meer medicijnen nam tegen depressies.

De op 38-jarige leeftijd overleden blondine, die geboren werd als Eve Valois, stond bekend om haar reusachtige borstomvang. Volgens het Guinness Book of Records woog elk van haar borsten, na meerdere vergrotende operaties, 2,8 kilogram. Haar buste zou meer dan 180 centimeter hebben gemeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen