Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Einde voor All Saints in zicht'

Shownieuws

Er is grote kans dat All Saints wegens slechte verkoopcijfers door platenmaatschappij EMI wordt ontslagen. Dat meldt de Britse krant The Daily Mirror dinsdag.

De kans is groot dat All Saints binnenkort wordt ontslagen door platenmaatschappij EMI Music. Dat meldt de Britse krant The Daily Mirror dinsdag.

Vorig jaar maakten Shaznay, Melanie en de zusjes Natalie en Nicole bekend dat ze weer samen muziek gingen maken, nadat de dames in 2001 met ruzie uit elkaar waren gegaan. De reünie van de band is nog niet succesvol geweest. In november kwam het album 'Studio 1' uit. De cd kwam niet hoger dan de veertigste plaats in de Britse hitlijsten.

De nieuwe single van All Saints, 'Chick fit', zou eind februari officieel uitkomen. Volgens The Daily Mirror heeft EMI Music besloten dat 'Chick fit' alleen digitaal wordt uitgebracht. De single zou dus niet in de winkels komen te liggen.

Bronnen in de muziekindustrie beweren dat de platenmaatschappij van All Saints onder druk staat door de slechte verkoopcijfers van 'Rudebox', de nieuwe cd van Robbie Williams. Verwacht wordt dat 'Chick fit' de laatste single wordt van de dames. "Het is jammer, want iedereen had hoge verwachtingen van de reünie. Het is op een grote teleurstelling uitgelopen", vertelt een bron aan de Britse krant.

All Saints was in de jaren negentig erg succesvol. De groep brak internationaal door met de ballad 'Never ever'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen