Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deelnemers Nationaal Verkeersexamen bekend

Shownieuws

Vier BN'ers doen dit jaar mee aan het Nationaal Verkeersexamen. Het gaat om onder anderen Idols-winnares Raffaëla en acteur Matthijs van de Sande Backhuizen.

Deelnemers Nationaal Verkeersexamen bekend

Vier bekende Nederlanders doen dit jaar mee aan het Nationaal Verkeersexamen. In de vijfde editie van het televisieprogramma wordt de kennis van de verkeersregels getest door Idols-winnares Raffaëla, actrice Marly van der Velden, acteur Matthijs van de Sande Backhuizen en musicalster Edwin Jonker. Dat heeft SBS 6 woensdag bekendgemaakt.

De deelnemende BN'ers hebben wel al rijlessen gehad, maar hebben het rijbewijs nog niet in hun bezit. Ze doen in het programma zowel theorie- als praktijkexamen.

Het Nationaal Verkeersexamen brengt dit jaar de verschillen tussen mannen en vrouwen in de auto aan het licht. De show wordt gepresenteerd door Hart van Nederland-presentatrice Milika Peterzon en autosportcommentator Jack Plooij.

In de uitzending van vorig jaar haalde musicalster Jamai als enige zijn rijbewijs. Tatoeagekoning Henk Schiffmacher zakte voor zijn theorie-examen en mocht daarom geen praktijkexamen doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen