Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twarres werkt aan Friese 'Ja zuster, nee zuster'

Shownieuws

Twarres-lid Johan van der Veen speelt een rol in de Friese musicalversie van 'Ja zuster, nee zuster'. Collega Mirjam Timmer produceert de cd.

Twarres werkt aan Friese 'Ja zuster, nee zuster'

Johan van der Veen, lid van het duo Twarres, speelt een rol in de Friese toneelbewerking van 'Ja zuster, nee zuster'. Collega Mirjam Timmer produceert een cd met muziek uit de voorstelling. Het album is inmiddels opgenomen. De musical wordt op 23 februari en 3 maart opgevoerd in multicultureel centrum De Bidler in Wergea.

De televisieserie uit de jaren zestig van Annie M.G. Schmidt draait om het wel en wee van de bewoners van rusthuis Klivia. In 1999 werd de komedie bewerkt tot een toneelstuk. In 2002 kwam de film 'Ja zuster, nee zuster' uit met Loes Luca in de hoofdrol.

In de Friese musical heeft Johan de rol van Bobby op zich genomen. Bobby, die in de originele versie door acteur John Kuipers werd gespeeld, is een stil jongetje dat praat via zijn handpapegaai.

Twarres scoorde tussen 2000 en 2003 in Nederland en België hits met nummers als 'Wer bisto' en 'She couldn't laugh'. Eind 2003 ging het duo uit elkaar na onderlinge meningsverschillen. In januari werd bekend dat Johan en Mirjam weer samen de studio in gaan om een nieuw album op te nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen