Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole als wazige clown in homevideo

Shownieuws

Op het internet is een filmpje te zien van een als clown geschminkte en flink verdwaasde Anna Nicole Smith.

Een filmpje van een als clown geschminkte Anna Nicole Smith is in de openbaarheid gekomen. Op de homevideo is een flink verdwaasde Smith te zien terwijl ze speelt met een babypop. De onlangs overleden ex-playmate komt op de beelden moeilijk uit haar woorden en maakt een verdoofde indruk.

De video, die werd uitgezonden door de Amerikaanse televisiezender Fox News, zou zijn gemaakt door haar partner Howard K. Stern. Vanachter de camera probeert een man een gesprek te voeren met de verwarde blondine. "Heb je soms paddenstoelen genomen", vraagt hij haar als ze met een lege blik in de camera kijkt. "Dit filmpje is veel geld waard", voegt hij daar later aan toe.

Anna Nicole Smith overleed begin februari op 39-jarige leeftijd. Een autopsie wees nog geen doodsoorzaak uit, maar speculaties over een overdosis drugs zijn hardnekkig. In de koelkast van het model zouden kort na haar dood een grote hoeveelheid methadon en medicijnen zijn aangetroffen. Ook haar moeder beklaagde zich meermaals over het drugsgebruik van haar dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen