Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Norah Jones heeft begrip voor dunne actrices

Shownieuws

Sinds Norah Jones werd gevraagd af te vallen voor haar filmdebuut begrijpt ze de zorgen die actrices over hun gewicht hebben.

Norah Jones heeft begrip voor dunne actrices

Norah Jones kan zich inleven in de zorgen die Hollywoodsterren over hun gewicht hebben. De Amerikaanse zangeres begrijpt 'hele dunne actrices' beter sinds haar werd gevraagd af te vallen voor haar filmdebuut in 'My blueberry nights'. Dat vertelt ze aan de Britse editie van het tijdschrift Glamour.

Het 27-jarige nachtegaaltje vertelt dat ze geschokt was toen de producenten van de film haar vroegen wat kilo's kwijt te raken. "Eerst werd ik heel kwaad. Daarna raakte ik in paniek en vroeg ik me even af of ik inderdaad te dik ben."

Uiteindelijk zegt de zangeres wel begrip op te kunnen brengen voor het verzoek. "Het hoort erbij", denkt ze. "Maar het verbaasde me dat het echt een probleem was. Ik heb nu wel meer begrip voor de dunne actrices in Hollywood."

'My blueberry nights' is de eerste Engelstalige film van de Chinese regisseur Wong Kar-wai. Naast Jones spelen onder anderen Jude Law, Natalie Portman en Rachel Weisz in de roadmovie, die begin juni gaat draaien in Amerika.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen