Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy en Xander niet opnieuw een stel

Shownieuws

Wendy van Dijk van en Xander de Buisonjé zijn niet opnieuw een stel. Het management van de zanger doet de geruchten van een hernieuwde liefde af als 'onzin'.

Wendy en Xander niet opnieuw een stel

Wendy van Dijk van en Xander de Buisonjé zijn niet opnieuw een stel. Diverse media melden woensdag dat het stel na een scheiding van vijf jaar opnieuw een liefdespaar vormen. Frank Boers, de manager van Xander laat weten dat dit verhaal 'complete onzin' is. "Als het wel waar zou zijn, zou ik het nooit ontkennen", zegt Boers.

Wendy en Xander stonden vijf jaar geleden op het punt van trouwen. De bruiloft werd door Wendy afgeblazen omdat zij erachter was gekomen dat Xander vreemd was gegaan. De presentatrice en de zanger hebben, ondanks deze gebeurtenis destijds, nog steeds een goede relatie met elkaar en voeden samen hun 4-jarige zoontje Sem op. "Ze gaan heel goed met elkaar om en zien elkaar ook regelmatig omwille van Sem", legt Boers uit. "Maar van een hernieuwde liefdesrelatie is geen sprake."

Het gerucht ontstond volgens Boers nadat Xander afgelopen week door een journalist werd gevraagd of hij een nieuwe vriendin heeft. Xander gaf drie keer aan dat dit niet het geval is. Op de vraag of hij dan echt niemand leuk vindt antwoordde hij: 'Ja hoor zoveel. Misschien ken je haar wel'. Een grap die volgens Boers veel heeft losgemaakt in de media.

De 33-jarige zanger vierde zaterdag thuis de verjaardag van zijn zoontje Sem. Wendy was niet aanwezig wegens verplichtingen elders. Diverse fotografen en cameraploegen stonden volgens de manager van De Buisonjé afgelopen weekend in de straat bij Xander om een glimp op te vangen van zijn 'nieuwe vriendin'. "Ik denk dat ze er nog steeds staan. Want wachten op iemand die niet bestaat, is een tijdrovende klus", zegt Boers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen