Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols-kandidaat Herman krijgt reallifesoap

Shownieuws

Herman Berghuis is vanaf woensdag te zien in zijn eigen reallifesoap op de Rotterdamse televisiezender RNN 7. Hij werd bekend door Idols.

Herman Berghuis is vanaf woensdag te zien in zijn eigen reallifesoap op RNN 7. Dat meldt de Rotterdamse televisiezender woensdag. Het leven van de voormalige Idols-kandidaat staat centraal in de serie. Ook kan de kijker de juridische strijd volgen die hij voert met zijn oude management. Herman wordt door het management beschuldigd van contractbreuk. De serie is onderdeel van het programma Showgallery.

De 23-jarige Berghuis werd bekend door zijn optreden in het tweede seizoen van het televisieprogramma Idols met zijn vertolking van het nummer 'Get in to the groove' van Madonna. De jury was niet onder de indruk van zijn zangtalenten maar hij viel op door zijn aparte verschijning. In de jaren die volgden verwierf Herman verdere bekendheid door optredens in verschillende televisieprogramma's. Ook nam hij een nummer op met oranjefanaat Johan Vlemmix.

Het is niet de eerste keer dat de Idols-ster als zichzelf te zien is in een serie. Vorig jaar was in de talkshow Jensen! een mini-soap over hem te zien genaamd Hup Herman Hup.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen