Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson viert feestje in kerk

Shownieuws

Jennifer Hudson, die kans maakt op een Oscar, viert haar succes met God. "De enige plek waar ik al mijn successen kan en wil vieren, is in de kerk."

(Novum/AP) - De Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Hudson, die kans maakt op een Oscar voor haar debuut in 'Dreamgirls', viert haar succes in de kerk. "Ik rook niet, ik drink niet en ik ga nooit uit", vertelt de voormalige American Idol-deelneemster. "De enige plek waar ik al mijn successen kan en wil vieren, is in de kerk."

Maandag werd ter ere van Hudson een gospelconcert gegeven in de kerk in Chicago waar Hudson en haar familie al jaren komen. Tijdens de 'Evening of praise with Jennifer Hudson' trad de zangeres ook zelf op. De bijeenkomst in de kerk trok meer dan drieduizend belangstellenden.

In januari werd de 25-jarige Hudson onderscheiden met een Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol in haar filmdebuut 'Dreamgirls'. In dezelfde categorie maakt ze kans op een Oscar, de meest prestigieuze Amerikaanse filmprijs.

In 'Dreamgirls', waarin verder hoofdrollen zijn weggelegd voor Beyoncé, Eddie Murphy en Jamie Foxx , speelt Hudson de rol van Effie White. De 79e editie van de Oscaruitreiking vindt plaats op 25 februari in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen