Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson en Owen Wilson samen in Australië

Shownieuws

De geruchten over een relatie tussen Kate Hudson en Owen Wilson worden sterker. Afgelopen weekeinde zijn de Amerikaanse filmsterren samen gezien in Australië.

De geruchten over een relatie tussen Kate Hudson en Owen Wilson worden steeds sterker. Afgelopen weekeinde zijn de Amerikaanse filmsterren samen gezien in Australië. Ze bezochten de privé-vertoning van 'We are Marshall', de film waarin Matthew McConaughey een hoofdrol speelt. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens een ooggetuige probeerden Owen en Hudson van alles om maar niet op te vallen. "Ze leken een beetje nerveus, waarschijnlijk omdat ze samen in het openbaar verschenen", verklaart de anonieme bron. "Ze ontspanden pas een beetje toen de lichten in de bioscoop dimden. Maar ze leken het wel heel gezellig te hebben."

De 27-jarige Hudson scheidde afgelopen zomer van The Black Crowes-zanger Chris Robinson, met wie ze het 3-jarige zoontje Ryder heeft. Sinds de breuk doen de geruchten over een relatie tussen de actrice en de 38-jarige Owen Wilson de ronde. Ze werden de afgelopen maanden meerdere malen samen gespot, onder meer op Hawaï, maar houden vol alleen maar goede vrienden te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen