Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juryleden X Factor voorspellen winnaar

Shownieuws

Jurylid Marianne van Wijnkoop is niet overtuigd van het talent van X Factor-finalist Richy. Ze hoopt op Sharon. Henk Temming denkt dat Richy de winnaar wordt.

Jurylid Marianne van Wijnkoop is niet overtuigd van het talent van X Factor-finalist Richy. Ze hoopt dat Sharon het programma wint. "Zij was acht weken geleden al de winnares", licht het jurylid toe. "Stel dat het Nederlandse volk massaal op Richy stemt, dan nog komt Sharon er wel. Bij Richy ben ik daar niet zo zeker van." Van Wijnkoop ziet in Sharon een heel geschikte musicalster.

De 61-jarige Van Wijnkoop is erg teleurgesteld over het gedwongen vertrek zaterdag van haar meidengroep X6. "Ik ben ook heel boos op het Nederlandse volk. Ze verkiezen iemand als Richy boven X6."

Henk Temming, het jurylid dat de solisten boven de 26 jaar begeleidde, verwacht dat Richy zaterdag als winnaar uit de bus komt. "Richy en Sharon ontlopen elkaar niet veel, maar populariteit is één van de grote drijfveren van X Factor", weet de 55-jarige componist en producer. "De afgelopen maanden is al gebleken dat Richy veel fans heeft."

Henkjan Smits daarentegen denkt dat Sharon de finale gaat winnen. "Vlak Richy echter niet uit, want hij heeft fanatieke fans", weet ook Smits. De 45-jarige talentenscout heeft de twee andere juryleden verslagen. Hij begeleidde de solisten tot en met 25 jaar en staat nu met twee van zijn acts in de finale. Maar opgetogen is hij daarover niet. "Ik heb zaterdag een winnaar en een verliezer in de finale, dus ik heb er een dubbel gevoel bij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen