Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renate Verbaan genomineerd voor BNN Hoofdprijs

Shownieuws

Renate Verbaan, Sophie Hilbrand, Matthijs van Nieuwkerk en Filemon Wesselink maken kans op De Hoofdprijs van BNN. De uitreiking wordt 22 maart uitgezonden.

Renate Verbaan is genomineerd voor De Hoofdprijs van BNN. Ze maakt samen met Sophie Hilbrand, Matthijs van Nieuwkerk en Filemon Wesselink kans op de prijs voor 'favoriete presentator of presentatrice'. Dat maakte de genomineerde Filemon maandag bekend in de uitzending van RTL Boulevard.

In de categorie 'goed gemaakt amusement' is Hollands Next Topmodel genomineerd. De show strijdt tegen Temptation Island, Beauty & De Nerd en De Lama's. De series Rozegeur & Wodka Lime, Evelien, Sprint en Shouf Shouf! De Serie maken kans te worden uitgeroepen tot beste dramaserie.

BNN organiseert dit jaar voor de derde keer De Hoofdprijs. De uitreiking van de publieksprijzen wordt op 22 maart uitgezonden. In de uitzending, die wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand, wordt ook de Gouden Kliko voor het slechtste televisieprogramma uitgereikt. Ook de aanmoedigingsprijs de Rookie Award en de Bart Award, voor 'iemand die het afgelopen jaar heeft bewezen dat niets onmogelijk is', worden die avond vergeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen