Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Wilde treedt op tijdens Parkpop

Shownieuws

Kim Wilde treedt op tijdens Parkpop in Den Haag. Het popfestival vindt plaats op 24 juni. De volledige programmering wordt eind april bekendgemaakt.

Kim Wilde treedt op tijdens Parkpop in Den Haag. Het gratis toegankelijke popfestival vindt plaats op 24 juni in het Zuiderpark.

De 46-jarige Wilde beleefde haar glorietijd in de jaren tachtig. Ze brak in 1981 door met de hit 'Kids in America'. Tot 1996 bracht ze meer dan dertig singles en negen albums uit. De popzangeres heeft haar comeback te danken aan haar Duitse collega Nena. In 2003 werd het nummer 'Anyplace, anywhere, anytime' dat zij samen opnamen een grote hit. In september kwam de Britse zangeres met een nieuw album: 'Never say never'. Het eerste studioalbum van Wilde in tien jaar bevat haar eerste hit 'Kids in America'. Het nummer is in een nieuw jasje gestoken. Verder staat op de cd een mix van oude en nieuwe nummers.

Parkpop wordt dit jaar voor de 27e keer gehouden. In totaal zijn 24 artiesten en bands te zien op drie verschillende podia. De volledige programmering van Parkpop wordt eind april bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen