Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vliegtuig en kamer Sylvester Stallone onderzocht

Shownieuws

Het vliegtuig en de hotelkamer van Sylvester Stallone zijn door douanebeambten doorzocht. Vrijdag werden in zijn bagage verboden middelen gevonden.

(Novum/AP) - Het privévliegtuig en de in Sydney gebruikte hotelkamer van Sylvester Stallone zijn maandag door Australische douanebeambten doorzocht. Vrijdag werd Stallone op het vliegveld van de stad aangehouden nadat in de bagage van de Hollywood-ster en zijn gevolg verboden middelen waren aangetroffen.

De stoffen worden momenteel onderzocht. De geruchten gaan dat de verboden middelen prestatiebevorderende anabole steroïden zijn.

Na enkele uren werden Stallone en zijn gevolg vrijgelaten. Volgens Stallone berustte het hele gebeuren op een misverstand. In de Australische krant The Sydney Morning Herald verklaarde de 60-jarige spierbundel dat er niets aan de hand is. "Ik neem dit al jaren, het is niet gevaarlijk", bezwoer hij.

Stallone was in Australië om zijn film 'Rocky Balboa' te promoten. Momenteel verblijft de filmster in Thailand om het waarschijnlijk laatste deel van Rambo te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen