Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lauren Bacall gelooft niet in pensioen

Shownieuws

Lauren Bacall is voorlopig niet van plan met pensioen te gaan. De 82-jarige actrice zegt te veel energie te hebben om te stoppen met werken.

(Novum/AP) - Lauren Bacall is voorlopig niet van plan met pensioen te gaan. De 82-jarige actrice zegt te veel energie te hebben om te stoppen met werken. "Acteren houdt me in leven", vertelt ze. Wel constateert ze dat de filmwereld door de jaren heen erg is veranderd.

De filmdiva vindt dat de kwaliteit van films achteruit is gegaan. "Ik denk dat er zeker nog mensen zijn die een goede film willen maken, maar de meeste films zijn tegenwoordig vreselijk slecht."

Bacall, die getrouwd was met acteur Humphrey Bogart, zegt na het maken van een film altijd bang te zijn geen nieuwe rol meer te kunnen krijgen. "Dat zal ongetwijfeld gaan gebeuren, maar hopelijk niet zolang ik nog leef."

De actrice, die werd geboren als Betty Joan Perske, werd in de jaren veertig bekend om haar komische vaardigheden en bijzondere stem. Ze speelde in films als 'To have and have not' en 'Murder on the Orient Express'. In 2004 speelde ze naast Nicole Kidman in de dramafilm 'Birth'. Haar nieuwste film 'The walker' komt dit jaar uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen