Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Anna Nicole wil Dannielynn in buurt houden

Shownieuws

De moeder van Anna Nicole Smith heeft bedongen dat Howard K. Stern de Bahama's niet mag verlaten met haar kleindochter. Stern zou de vader zijn van Dannielynn.

Moeder Anna Nicole wil Dannielynn in buurt houden

(Novum/AP) - De moeder van Anna Nicole Smith heeft via een gerechtelijk bevel geregeld dat haar kleindochter de Bahama's voorlopig niet mag verlaten. Vergie Arthur is bang dat de partner van haar overleden dochter, Howard K. Stern, het meisje mee wil nemen om een vaderschapstest te ontwijken. Stern en de vijf maanden oude Dannielynn wonen in het huis op de Bahama's waar ze samen met Anna Nicole woonden, voor haar overlijden vorige week donderdag.

Stern wordt op de geboorteakte van Dannielynn vermeld als vader van het meisje. Een ex-vriend van de voluptueuze blondine, Larry Birkhead, was echter al voor het overlijden van de ex-playmate bezig met een rechtszaak om het vaderschap. Ook prins Frederic von Anhalt, de man van actrice Zsa Zsa Gabor, en een voormalige bodyguard van Smith, Alexander Denk, claimen de vader van het meisje te zijn.

Vergie Arthur denkt dat Stern verantwoordelijk is voor de dood van haar dochter en haar kleinzoon Daniel, die in september overleed aan een combinatie van medicijnen en drugs. Drugs zouden ook een rol spelen in de dood van Anna Nicole Smith. In een interview met MSNBC uitte Vergie haar beschuldigingen. "Ik weet zeker dat hij iets te maken had met de dood van mijn dochter en kleinzoon", vertelde ze. "Nu vrees ik voor het leven van mijn kleindochter."

De 39-jarige Anna Nicole Smith werd donderdag bewusteloos aangetroffen in een hotelkamer van het Seminole Hard Rock Hotel in Florida. Ze werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar ze overleed. De officiële doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

Ten tijde van haar overlijden was Anna Nicole Smith nog verwikkeld in een juridische strijd om de erfenis van haar ex-man J. Howard Marshall II. De blondine trouwde in met de 89-jarige miljardair, die een jaar later overleed. Zijn familie probeerde uit alle macht te voorkomen dat Anna Nicole aanspraak kon maken op het fortuin van de oliemagnaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen