Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne onthult hiv-besmetting in familie

Shownieuws

Een familielid van Kelly Osbourne is besmet met hiv. Dat onthulde de dochter van rocklegende Ozzy Osbourne zondag tijdens een benefietgala voor Body & Soul.

(Novum/AP) - Een familielid van Kelly Osbourne is besmet met hiv. Dat onthulde de dochter van rocklegende Ozzy Osbourne zondag tijdens een benefietgala voor Body & Soul. De stichting zamelt geld in voor onderzoek naar het dodelijke virus.

De 22-jarige Osbourne was uitgenodigd om een optreden van de Britse band The Scissor Sisters aan te kondigen. Tijdens haar praatje zei ze dat de doelstelling van het gala haar na aan het hart ligt, omdat iemand in haar familie met hiv besmet is. Volgens ooggetuigen was Osbourne in tranen toen zij het podium afliep.

Kelly werd bekend door de realityshow The Osbournes, waarin de avonturen van de familie Osbourne centraal staan. Haar vader Ozzy werd in de jaren zeventig bekend als zanger van de metalband Black Sabbath. Zelf probeerde Kelly het als zangeres met de albums 'Shut up!' en 'Sleeping in the nothing'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen