Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hanna Verboom in Amerikaanse dramaserie

Shownieuws

Hanna Verboom vertolkt een hoofdrol in de Amerikaanse serie The Interior. Ze speelt de vrouw van een missionaris, die het opneemt tegen agressieve goudzoekers.

Hanna Verboom vertolkt een hoofdrol in de nieuwe Amerikaanse dramaserie The Interior. Dat maakte het management van de actrice maandag bekend. In de serie speelt de jonge actrice de vrouw van een missionaris, die het in de jungle moet opnemen tegen agressieve goudzoekers.

Van de serie wordt in maart een proefaflevering opgenomen. Met de pilot hopen de makers televisiestations te interesseren voor de productie. Op het internet is al een trailer te bekijken.

Voor de bijrollen in de serie hebben de makers gekozen voor een onconventioneel soort audities. Aspirant-acteurs konden op de videosite YouTube.com auditiefilmpjes plaatsen, die door de makers werd bekeken. Inmiddels zijn de rollen vergeven.

De 23-jarige Verboom, die in België werd geboren, is geen onbekende in de Amerikaanse filmwereld. Eerder was de blondine te zien in de Amerikaanse film 'Deuce Bigalow II'. In Nederland werd zij bekend als presentatrice van het muziekprogramma Top of the Pops. Ook speelde zij in de Nederlandse film 'Snowfever'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen