Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Noel Gallagher dreigt uit Oasis te stappen'

Shownieuws

Noel Gallagher stelt zijn broertje Liam Gallagher een ultimatum. De zanger dreigt uit hun band Oasis te stappen als Liam niets doet om zijn stem te verbeteren.

Noel Gallagher stelt zijn broertje Liam Gallagher een ultimatum. De zanger, die samen met Liam de band Oasis vormt, dreigt uit de band te stappen als zijn broertje niets doet om zijn stem te verbeteren. Het zangniveau van Liam tijdens de uitreiking van de Brit Awards was volgens Noel ver beneden peil, meldt de Britse krant The Sun.

Volgens een anonieme bron is Noel woedend op zijn broer. "Noel vond de stem van Liam te nasaal en vond het meer een karaoke-optreden."

Tijdens de uitreiking van de Brit Awards zouden de twee al woorden hebben gehad over de keuze van het nummer dat ze zouden spelen. Vervolgens zouden ze ruzie hebben gekregen over wie de onderscheiding voor hun bijdrage aan de Britse muziekindustrie mocht houden. Sindsdien zouden de broertjes elkaar nauwelijks meer hebben gezien of gesproken. De afgelopen maanden trad Noel al vaker zonder Liam op.

Het nieuwe album 'Stop the clocks' van Oasis moet eind dit jaar verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen