Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau gaat zingen in 'Just the two of us'

Shownieuws

Beau van Erven Dorens doet mee aan 'Just the two of us' (op televisie zingen bekende mensen een duet met bekende vocalisten).

Beau van Erven Dorens doet mee aan het nieuwe televisieprogramma 'Just the two of us'. Dat heeft een woordvoerder van televisiezender Tien maandag gezegd.

In de talentenjacht zingen negen bekende Nederlanders, die niet bekendstaan om hun zangtalent, duetten met negen bekende zangers of zangeressen. De mannen worden gekoppeld aan een zangeres en de vrouwen werken samen met een zanger. Tot de bekende zangers en zangeressen die acte de présence geven, behoren Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Edsilia Rombley en Ruth Jacott.

Beau neemt het onder anderen op tegen actrice Sonja Silva, rado-dj Edwin Evers en presentator Rick Brandsteder. Het is nog niet duidelijk aan welke bekende zanger of zangeres zij worden gekoppeld.

In de jury zitten onder anderen journalist en columnist Cornald Maas, radio-dj Rob Stenders en zangcoach Esther Hart. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol en Gordon en start op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen