Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda Meuldijk zegt ja op aanzoek in de krant

Shownieuws

Belinda Meuldijk heeft 'ja' gezegd op het huwelijksaanzoek in De Telegraaf van haar vriend Thierry Duval. Dit deed zij live in de radioshow van Edwin Evers.

Belinda Meuldijk zegt ja op aanzoek in de krant

Belinda Meuldijk heeft 'ja' gezegd op het huwelijksaanzoek in De Telegraaf van Thierry Duval. Haar vriend staat woensdag, Valentijnsdag, levensgroot op de voorpagina van de krant met een bos rozen in de hand. Radio-dj Edwin Evers belde het stel woensdagochtend op. Thierry overhandigde de krant live in de uitzending aan zijn vriendin. Na het lezen beantwoordde zij zijn aanzoek met een volmondig 'ja'.

De 29-jarige Duval vertelt in de krant dat hij zijn 52-jarige vriendin een lief Valentijnscadeautje wilde geven. "Ik mag nooit bloemen voor haar kopen of zo", zegt hij. "Als variant wil ik mijn liefde in het openbaar aan haar verklaren." Hij belde journaliste Wilma Nanninga en vroeg of hij met zijn aanzoek in de krant mocht. Dat hij met zijn aanzoek groot op de voorpagina zou komen te staan, had Thierry echter niet verwacht.

De twee tortelduifjes spraken al eerder over een eventuele trouwerij. "We hebben het er eerder over gehad, en als we trouwen, is het rond de zomer", vertelde Belinda op de radio. "We trouwen in Nederland, want we willen alle honden er bij hebben. Het is wat moeilijk om onze veertien honden mee te nemen naar het buitenland."

De hondenfluisteraar en zijn toekomstige vrouw zijn nu bijna een jaar samen. Het stel woont samen met veertien honden in het huis van Belinda. Het paar wil trouwen als de echtscheiding van Belinda is geregeld. Zij is nu nog getrouwd met zanger Rob de Nijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen