Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zieke David Crosby stelt tournee uit

Shownieuws

David Crosby en Graham Nash hebben hun Amerikaanse tournee uitgesteld wegens ziekte van Crosby. Het is niet bekend wat de 65-jarige rocker precies mankeert.

David Crosby en Graham Nash hebben hun Amerikaanse tournee uitgesteld wegens ziekte van Crosby. Het is niet bekend wat de 65-jarige rocker precies mankeert. Vermoedelijk worden de concerten in de herfst ingehaald, meldt het Britse persbureau Reuters.

In 1995 onderging Crosby een levertransplantatie. Eerder vertelde hij openlijk over zijn jarenlange drugsmisbruik. Vanwege zijn fragiele gezondheid werd al eens een toer langs poppodia in Australië afgezegd.

Crosby en Nash zijn bekend van hun samenwerking met Stephen Stills en Neil Young. De groep scoorde in de jaren zeventig hits als 'Marrakesh Express' en 'Woodstock'.

Crosby is niet alleen beroemd om zijn stem. Om de lesbische rockster Melissa Etheridge en haar partner aan een kind te helpen, stond hij sperma af aan het stel. Etheridge en haar inmiddels ex-vriendin kregen een zoon en een dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen