Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Minister treedt af om foto's Anna Nicole Smith

Shownieuws

Shane Gibson, de minister van immigratie van de Bahama's, is zondag afgetreden naar aanleiding van onlangs verschenen foto's van hem en Anna Nicole Smith.

(Novum/AP) - Shane Gibson, de minister van immigratie van de Bahama's, is zondag afgetreden naar aanleiding van compromitterende foto's van hem en Anna Nicole Smith die onlangs zijn verschenen. Op de nationale televisie bood Gibson het volk zijn excuses aan voor de rel die de foto's hebben veroorzaakt.

Op de foto's is te zien hoe de minister innig omarmd in bed ligt met Anna Nicole en haar diep in de ogen kijkt. Gibson zorgde er eerder voor dat de rondborstige blondine versneld een verblijfsvergunning kreeg voor de Bahama's. De minister ontkent een seksuele relatie met haar te hebben gehad.

De twee foto's, waarop Anna Nicole Smith met de bewindsman op een bed ligt, werden gepubliceerd op de voorpagina van de krant The Tribune of Nassau. De vroegere playmate wilde graag een verblijfsvergunning bemachtigen, zodat de zich op de Bahama's kon vestigen om te ontsnappen aan de beklemmende media-aandacht. De minister is uitgesloten als vader van Danielynn, het vijf maanden oude dochtertje van Anna Nicole. Het kind is te blank om door een donkere man te zijn verwekt. Vijf anderen worden genoemd als de mogelijke vader van het meisje.

Anna Nicole overleed op 8 februari in het ziekenhuis, nadat ze bewusteloos werd aangetroffen in haar hotelkamer. Ze was 39 jaar. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend, maar speculaties over drugsgebruik zijn hardnekkig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen