Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stewardess ontslagen na seks met Ralph Fiennes

Shownieuws

Een stewardess van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas is ontslagen nadat ze bekende tijdens een vlucht seks te hebben gehad met Ralph Fiennes.

(Novum/AP) - Een stewardess van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas Airways is ontslagen nadat ze in een Britse zondagskrant bekende tijdens een vlucht seks te hebben gehad met de Britse acteur Ralph Fiennes. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij maandag bekendgemaakt.

Een officiële reden voor het ontslag van de 38-jarige Lisa Robertson werd door Qantas niet gegeven. Aanvankelijk ontkende ze op woensdag 24 januari op een vlucht van Australië naar India in het toilet van het vliegtuig de liefde met de acteur te hebben bedreven. Ze vertelde dat de 44-jarige Fiennes haar had gevolgd en pogingen deed om haar te versieren. Ze zou niet op zijn avances zijn ingegaan. Na het voorval werd ze op non-actief gesteld.

In The Mail on Sunday onthulde de ervaren stewardess dit weekeinde niet alleen tijdens, maar ook na de vlucht het bed te hebben gedeeld met de filmster. "Hij was een fantastische minnaar", stelde ze.

Vrijgezel Fiennes, die te zien was in films als 'The English patient' en 'Schindler's list', heeft zich onthouden van een reactie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen