Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje op tweede editie Concert at Sea

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis, De Dijk en Roel van Velzen treden op tijdens de tweede editie van Concert at Sea. Ook Bløf staat op 30 juni weer op het podium in Zeeland.

Trijntje Oosterhuis, De Dijk en Roel van Velzen treden op tijdens de tweede editie van Concert at Sea. Ook Bløf, medeorganisator van het evenement, staat op 30 juni weer op het podium op de Zeeuwse Brouwersdam. Dat meldt de website van het festival maandag.

Tijdens het zes uur durende festival worden de bezoekers getrakteerd op vijf live optredens. Naast de vier Nederlandse acts moet er 'een grote internationale naam' op de dag te zien zijn. Gesprekken daarover zijn in volle gang, zegt toetsenist Bas Kennis van Bløf maandag in het Algemeen Dagblad.

De eerste editie van het zomerconcert trok vorig jaar zestigduizend bezoekers, twintigduizend meer dan was voorzien. Op de website van het festival laat Bløf weten trots te zijn om de tweede editie te mogen aankondigen. "De vorige editie heeft een bijzonder gevoel bij ons achtergelaten. We hebben dan ook besloten om ook in 2007 weer zelf op concert at SEA te spelen, alhoewel we dat aanvankelijk niet van plan waren."

De kaartverkoop voor het festival begint zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen