Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix uit huis gejaagd door geesten

Shownieuws

Oranjefan Johan Vlemmix durft niet meer in zijn nagebouwde paleis Soestdijk in Eindhoven te wonen omdat het er spookt. Hij wordt geplaagd door geesten.

Oranjefan Johan Vlemmix durft niet meer in zijn nagebouwde paleis Soestdijk in Eindhoven te wonen omdat het er spookt. Hij wordt geplaagd door geesten, zegt de entertainer dinsdag bij de opening van een nieuwe attractie van The Amsterdam Dungeon. "Ik ben over het algemeen niet snel bang, maar ik kan die dingen die gebeuren niet verklaren."

Zo vond Vlemmix een aantal etalagepoppen die hij had opgeslagen terug in zijn bed. En de autosleutels die hij kwijt was zaten in het bloesje van één van de poppen. Toen de televisieploeg van RTL Boulevard langskwam om een kijkje te nemen in het paleis, brak de sleutel van het pand af. Het beeldmateriaal dat het programma schoot, is daarna volgens Vlemmix op onverklaarbare wijze niet op het bandje terechtgekomen.

Vlemmix is zo wanhopig dat hij het pand binnenkort met infaroodlicht gaat doorzoeken, vertelt hij. De koningshuisliefhebber woont naast een kerkhof en denkt dat de spookachtige gebeurtenissen daar mogelijk door veroorzaakt worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen