Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty wordt moe van zeurende Dolly Dots

Shownieuws

Patty Brard wordt moe van het 'gezeur' van de Dolly Dots. De 51-jarige tv-persoonlijkheid heeft geen boodschap aan de kritiek van haar concurrenten.

Patty Brard wordt moe van het 'gezeur' van de Dolly Dots. De tv-persoonlijkheid, in de jaren zeventig en tachtig zangeres in de meidenband Luv', heeft geen boodschap aan de kritiek van haar concurrenten. "Niet zo hoogmoedig doen", zegt ze op de website Sterrenstek. "Laat eerst maar eens zien wat je kan."

Het 51-jarige enfant terrible van de Nederlandse showbizz reageert daarmee op een interview dat enkele leden van de Dolly Dots zondag gaven aan Novum Nieuws. Gevraagd naar overeenkomsten tussen de twee meidenbands deed zangeres Patty Zomer Luv' af als een schnabbelband.

Ook Angela Groothuizen wordt niet graag met Luv' vergeleken. "Luv' is echt een andere wereld", stelde ze. "De enige overeenkomst is dat we vrouwen zijn, maar daar houdt het ook echt heel erg mee op."

De Dolly Dots kondigden vorige week aan weer te gaan optreden. Sinds vrijdag zijn ze te zien bij de concertreeks De Vrienden van Amstel Live. Naar verluidt vindt op 26 mei een reünieconcert plaats.

De zangeressen van Luv' maakten in 2005 een comeback. Vorig jaar zongen zij mee met Gerard Joling, Gordon en René Froger tijdens hun Toppers-concerten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen