Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana slaat steenrijke ondernemer aan de haak

Shownieuws

Tatjana Simic heeft Marcel Boekhoorn aan de haak geslagen. De blondine werd op slag verliefd op de ondernemer, wiens vermogen op een miljard euro geschat wordt.

Tatjana Simic heeft Marcel Boekhoorn aan de haak geslagen. De blondine werd op slag verliefd op de ondernemer, wiens vermogen door de Quote 500 op een miljard euro geschat wordt. Dat vertelt de voormalige zangeres en actrice in roddelblad Story.

De 43-jarige Simic noemt haar nieuwe vlam een 'overweldigende en ontwapenende man, een sterke persoonlijkheid'. Bang is ze ook, voor negatieve publiciteit. "De eerste die me een golddigger noemt, pak ik hard aan", waarschuwt ze. "Het feit dat hij geld heeft, maakt het er allemaal niet eenvoudiger op."

De in Kroatië geboren schone zegt niet op de hoogte geweest te zijn van de financiële situatie van haar 47-jarige vriend. "Ik heb in de Quote 500 moeten kijken om dat te ontdekken." Maar ook hij is slechts een mens, benadrukt Simic. "De buitenkant is niet meer dan buitenkant. In ons nakie zijn we allemaal gelijk."

Boekhoorn, die in scheiding ligt met zijn vrouw, werd onder meer bekend als sponsor van voetbalclub NEC. Vorige maand werd de door hem gefinancierde gratis krant De Pers gelanceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen