Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole Smith op foto in bed met minister

Shownieuws

Anna Nicole Smith heeft postuum gezorgd voor een schandaal op de Bahama's. Er zijn foto's verschenen waarop ze op een bed ligt met een minister.

Twee foto's waarop Anna Nicole Smith op een bed ligt in innige omstrengeling met de minister van immigratie van de Bahama's hebben een schandaal ontketend op de Cariben. Op een van de foto's, die staan op de voorpagina van The Tribune of Nassau, ligt het stel in een bed dat versierd is met roze bloemen. Op een andere kijken ze elkaar diep in de ogen.

Naar verluidt had Smith met minister Shane Gibson aangepapt omdat hij haar een verblijfsvergunning kon bezorgen. Die wilde ze graag hebben, zodat ze permanent op de Bahama's kon verblijven en daardoor kon ontsnappen aan alle media-aandacht. Gibson heeft volgens de krant door het geknuffel met de vroegere Playmate zijn partij ernstig in diskrediet gebracht.

De minister is wel uitgesloten als vader van Danielynn, het vijf maanden oude dochtertje van Smith. Het kind is te blank om door een donkere man te zijn verwekt. Vijf anderen worden genoemd als de mogelijke vader van het meisje.

Anna Nicole Smith overleed donderdag in een ziekenhuis in Florida, nadat ze bewusteloos was aangetroffen in een hotelkamer. Ze was 39 jaar. De zus van Howard K. Stern, de vriend van Smith, zegt dat hij nog heeft geprobeerd de blondine een dokter te laten bezoeken. Ze weigerde omdat ze bang zou zijn geweest voor publiciteit. Ook zegt ze dat de twee op 27 februari hadden zullen trouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen