Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney krijgt standje van rabbijn

Shownieuws

Britney Spears heeft op haar donder gekregen van de rabbijn Shmuley Boteach. De televisiepresentator spreekt haar streng toe over haar opvoedpraktijken.

Britney Spears heeft op haar donder gekregen van de Amerikaanse rabbijn Shmuley Boteach. De populaire televisie- en radiopresentator spreekt de popster streng toe over haar opvoedpraktijken in een open brief, die te lezen is op zijn website.

Het feestbeest, dat zich enkele jaren geleden verdiepte in de mystieke joodse leer kabbalah, moet volgens Boteach op het welzijn van haar kinderen letten. "Op het moment dat je moeder wordt, begint het serieuze leven", spreekt hij de blondine toe. "Je kinderen raken permanent beschadigd als je er nooit bent of dronken thuiskomt."

De 25-jarige Spears werd begin februari op de foto gezet met een davidsster aan haar ketting. "Dat is heel mooi", vindt de rabbijn, die zelf acht kinderen heeft. "Maar gedraag je dan ook alsjeblieft als een positief rolmodel. Zowel voor jouw kinderen als voor die van ons."

Boteach heeft enkele simpele tips voor de onlangs gescheiden popster. "Blijf ten minste vijf avonden per week thuis bij je kinderen", schrijft hij. "Zorg ook dat je kinderen een goede relatie hebben met hun vader." Ten slotte heeft de rabbijn nog een kledingtip voor Britney, die meermaals zonder ondergoed op de foto werd gezet. "Bedek jezelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen