Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie volgens ex verslaafd aan antidepressiva

Shownieuws

Robbie Williams was niet verslaafd aan alcohol, maar had wel antidepressiva nodig om de dag door te komen. Dat zegt zijn ex-vriendin Lisa d'Amato.

Robbie Williams was niet verslaafd aan alcohol, maar hij had wel antidepressiva nodig om de dag door te komen. Dat zegt zijn ex-vriendin Lisa d'Amato in de Britse krant News of the World. "Hij was vaak erg gespannen. Zelfs in zijn slaap kwam hij niet tot rust en rilde hij onophoudelijk." Het 26-jarige fotomodel had twee maanden een relatie met de Britse popster, die dinsdag 33 is geworden.

Ook is Williams volgens zijn ex, die deelnam aan het vijfde seizoen van America's Next Top Model, geobsedeerd door wat anderen van hem denken. Hij zou elke dag internet afstruinen om te kijken wat er over hem geschreven werd en om te zien welke plaatsen zijn albums in de hitlijsten bezetten.

Williams woont tegenwoordig in Los Angeles. Volgens zijn ex-vriendin sluit hij zich het liefst op in de slaapkamer van zijn huis in de Hollywood Hills. Ze vertelt de Britse krant dat de megaster alleen naar buiten komt voor een potje voetbal of om een dvd te huren."Robbie is echt een wrak. Miljoenen fans adoreren hem, maar hij is heel eenzaam."

Dinsdag werd bekend dat de zanger is opgenomen in een kliniek in de Verenigde Staten vanwege een medicijnverslaving. In 1995 werd Williams al opgenomen om van een drank- en drugsproblemen af te komen. Dit gebeurde vlak nadat hij uit de boyband Take That was gestapt. Daarna werd Williams één van de grootste Britse popsterren met hits als 'Angels' en 'Rock DJ'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen