Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz ziet groen van jaloezie

Shownieuws

De opbloeiende liefde tussen Justin Timberlake en Jessica Biel drijft Cameron Diaz tot wanhoop. Haar ex-vriendje flirtte urenlang met de actrice op een feestje.

De opbloeiende liefde tussen Justin Timberlake en Jessica Biel drijft Cameron Diaz tot wanhoop. De 34-jarige actrice zag groen van jaloezie toen ze urenlang moest aanzien hoe haar ex-vriendje tijdens een feestje aan het flirten was met de 24-jarige Jessica.

Cameron stapte volgens getuigen nijdig af op Jessica, die bekend is van haar rol in de Amerikaanse televisieserie Seventh Heaven, en begon haar uit te schelden. Jessica zou zich daarop snel uit de voeten hebben gemaakt. Vervolgens werd de 25-jarige Justin het doelwit van zijn woedende ex.

De voormalige *NSYNC-zanger, met wie Cameron bijna vier jaar samen was, werd door Cameron met valse opmerkingen om de oren geslagen, zegt één van de gasten in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Eerst richtte ze haar pijlen op Justin over zijn nieuwe relatie. En vervolgens begon ze over de vorige bedpartners van Jessica."

De tirade zou drie kwartier hebben geduurd, tot collega en vriendin Drew Barrymore het genoeg vond en Cameron bij Justin wegtrok. De 31-jarige Drew zou al de hele avond hebben geprobeerd om Cameron af te leiden door met haar te dansen, maar het werd de actrice, die bekend werd door 'The mask', toch te kwaad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen