Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboy weigert Kelly Osbourne

Shownieuws

Playboy heeft geen interesse in Kelly Osbourne. "Haar foto's moeten veel te veel worden bijgewerkt", zegt Hugh Hefner, de 80-jarige oprichter van het blad.

Playboy heeft geen interesse in een naaktreportage van Kelly Osbourne. "Haar foto's moeten veel te veel worden bijgewerkt. Dat zien we niet zitten", zegt Hugh Hefner, de 80-jarige oprichter van het tijdschrift, in de Britse krant The Sun. Hij reageert daarmee op de hartenwens van de 22-jarige Kelly, die eerder deze maand in dezelfde krant zei dolgraag naakt in het mannenblad te willen verschijnen.

Kelly viel vorig jaar flink wat kilo's af door een zelfbedacht chocoladedieet. Ze weigerde voor zichzelf te koken en nam alleen chocolade als de honger de kop opstak. De dochter van rocker Ozzy Osbourne is zo trots op haar nieuwe figuur, dat ze het resultaat aan de wereld wil laten zien. "Ik zou absoluut helemaal naakt gaan", liet ze optekenen. "Waarom zou ik het anders doen?"

Hefner heeft ondertussen zijn zinnen gezet op Victoria Beckham, die binnenkort met haar man David naar Los Angeles verhuist. Maar de 32-jarige ex-Spice Girl houdt vooralsnog de boot af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen