Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BZN-lid schrikt van dodelijk ongeluk in Volendam

Shownieuws

BZN-lid Dick Plat is geschrokken van een dodelijk ongeluk met een fietser in Volendam. Plat was samen met enkele bandleden getuige van het ongeluk.

BZN-lid Dick Plat is geschrokken van het ongeluk met een fietser die dinsdag door een bus werd geschept op de Julianaweg in Volendam. Plat was samen met enkele bandleden getuige van het ongeluk met dodelijke afloop. "Voor mij zal het in ieder geval een hele tijd duren voordat dit van mijn netvlies verdwenen is."

De groep was dinsdag met de auto onderweg naar een optreden. Plat zag de fietser plotseling oversteken en de bus naderen. "Wij zagen dit helemaal gebeuren", schrijft hij op zijn website. "Wij waren de eerste tegemoetkomende auto en wij zagen aan de enorme klap dat hij op slag dood moest zijn en dit bleek later ook het geval."

De toetsenist kon zich later op de avond niet meer concentreren op het concert."Het optreden was wel goed, maar ik was er niet echt bij", schrijft hij. "Al dacht ik wel op een gegeven moment: dit liedje ga ik zo mooi als ik kan spelen voor degene die het ongeluk is overkomen om toch dit gebeuren op de een of andere manier een plaats te geven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen