Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé en Shakira nemen duet op

Shownieuws

Beyoncé en Shakira hebben samen het duet 'Beautiful liar' opgenomen. Het nummer gaat over twee vrouwen die versierd worden door dezelfde man.

Beyoncé en Shakira hebben samen het duet 'Beautiful liar' opgenomen. Het nummer gaat over twee vrouwen die versierd worden door dezelfde man. In plaats van elkaar in de haren te vliegen, besluiten ze hem te dumpen en goede vriendinnen te worden. Het liedje komt op de vernieuwde versie van het album 'B-day' van Beyoncé te staan.

In een interview met muziekzender MTV vertelt Beyoncé dat ze heeft genoten van elke minuut die ze met Shakira doorbracht. "Ik was altijd al weg van haar en wilde graag met haar werken. Dit liedje was daarvoor perfect."

De voormalige voorvrouw van Destiny's Child maakt ook een nieuwe clip bij het nummer 'Deja vu'. De eerste versie zorgde voor veel klachten van fans van de zangeres, die haar wilde danspasjes en de supersnel gemonteerde beelden niet konden waarderen. Van vijf andere nummers worden ook clips opgenomen, zodat Beyoncé bij elk nummer van het album nu ook een videoclip heeft. Een dvd met de clips wordt in dezelfde box als de cd verkocht.

En alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, start Beyoncé in april in Frankfurt met een wereldtournee. Daarin wordt ze bijgestaan door een band die geheel uit vrouwen bestaat die ze zorgvuldig heeft uitgekozen. "Ik ben verliefd op optreden", vertelt Beyoncé. "Ik vind het heerlijk om op tournee te gaan en de fans te zien die ik inmiddels al bijna tien jaar heb." De zangeres doet ook Nederland aan. Op 18 mei staat ze in Ahoy' Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen