Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prins claimt kind Anna Nicole

Shownieuws

Prins Frederic von Anhalt, de man van actrice Zsa Zsa Gabor, wil via een DNA-test bewijzen dat hij de vader is van het dochtertje van Anna Nicole Smith.

(Novum/AP) - Prins Frederic von Anhalt, de man van actrice Zsa Zsa Gabor, wil de rechter vragen om een DNA-test. Hij wil hiermee bewijzen dat hij de vader is van het dochtertje van de donderdag overleden Anna Nicole Smith. "Als blijkt dat ik de vader ben van Dannielynn, ga ik naar de Bahama's om haar op te halen", vertelt de prins.

De prins onthulde vrijdag dat hij tien jaar lang een verhouding had met de ex-Playmate. Hij zegt dat hij intiem is geweest met de blondine in de tijd dat het vijf maanden oude meisje is verwekt. De 59-jarige von Anhalt is al twintig jaar getrouwd met de 90-jarige Gabor. De actrice zegt niets van de affaire te hebben geweten en is, volgens de prins, erg aangeslagen door de recente onthullingen van haar echtgenoot. "Als je het kind mee naar huis neemt, is ons huwelijk voorbij", zou ze haar man hebben laten weten.

De prins is niet de enige man die ervan overtuigd is dat hij de vader is van het meisje. Howard K. Stern, de advocaat en meest recente vriend van Anna Nicole, wordt op de geboorteakte als vader genoemd. Een ex-vriend van de voluptueuze blondine, Larry Birkhead, was al voor haar overlijden bezig met een rechtszaak om het vaderschap. Alexander Denk, een voormalig bodyguard van Anna Nicole, heeft in een Amerikaanse talkshow gezegd dat ook hij de vader kan zijn van Daniellynn.. De man zegt een geheime affaire met de ex-Playmate te hebben gehad.

De 39-jarige Anna Nicole Smith werd donderdag bewusteloos aangetroffen in een hotelkamer van het Seminole Hard Rock Hotel in Florida. Ze werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar ze overleed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen