Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doe Maar-hit De Bom opnieuw op vinyl

Shownieuws

De oude hit 'De Bom' van Doe Maar verschijnt op 5 februari opnieuw als vinylsingle. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de single bovenaan de Top 40 stond.

De oude hit 'De Bom' van popgroep Doe Maar verschijnt op 5 februari opnieuw als vinylsingle. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de single de eerste plaats bereikte van de Top 40. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt het lied opnieuw uitgebracht als grammofoonplaat in het roze. De fluorescerende kleuren roze en groen waren kenmerkend voor de skagroep.

Het nummer wordt ook opnieuw uitgebracht als cd-single. Het nummer is een voorloper van de cd-box 'Echt Alles'. In deze box zijn drie albums verzameld met alle liedjes uit de hoogtijdagen tussen 1979 en 1984 van Henny Vrienten, Ernst Jansz, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg. De box bevat verder hits als 'Doris Day', 'Is dit alles', 'Pa' en 'Sinds een dag of twee'. Ook zijn alle tracks vanaf februari beschikbaar via internet.

Vrienten, Jansz en Hendriks geven zondag acte de présence tijdens de première van de popmusical 'Doe Maar' in Tilburg. De theaterproductie gaat niet over Doe Maar, maar bevat alleen de liedjes van de succesvolle popgroep. De hoofdrollen in het stuk worden gespeeld door Daniël Boissevain, Jan Rot, Lenette van Dongen en Kim Lian van der Meij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen