Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ara Halici eerste mens in Fabeltjeskrant

Shownieuws

Ara Halici is de eerste mens die het Grote Dierenbos mag betreden. De artiest speelt de rol van Theo Teevee in de musical 'De Fabeltjeskrant'.

Ara Halici is de eerste mens die het Grote Dierenbos mag betreden. De artiest speelt de rol van Theo Teevee in de musical 'De Fabeltjeskrant'. Dat hebben de producenten Hans Cornelissen en Robin de Levita bekendgemaakt.

De 31-jarige musicalster, die momenteel te zien is in 'Cabaret', is het enige lid van de cast dat niet in een groot pak gehuld op het podium staat. Alle andere deelnemers zijn geselecteerd op hun stem en mimiek. Zij verkleden zich als de bekende personages Truus Mier, Juffrouw Ooievaar en Meneer de Uil.

Theo Teevee is een overspannen televisieproducent, die het bos bezoekt om tot rust te komen. Daar besluit hij een talentenjacht à la Idols te organiseren, waaraan de dieren deelnemen. Halici speelde in producties als 'Lucht' en 'Alladin'. Voor zijn rol in 'Merrily we roll along' kreeg hij de John Kraaijkamp Musical Aaward.

De repetities voor 'De Fabeltjeskrant' gaan in augustus van start. De première van de musical staat gepland voor 30 september in Den Bosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen