Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Anne Heche gaat scheiden

Shownieuws

Actrice Anne Heche en cameraman Coleman Laffoon gaan na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar. Volgens insiders heeft Heche een nieuwe liefde gevonden.

(Novum/AP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche en cameraman Coleman Laffoon gaan na een huwelijk van ruim vijf jaar uit elkaar. Het stel, dat een zoontje heeft van 4, hoopt de komende tijd door de media met rust te worden gelaten.

De 37-jarige Heche ontmoette Laffoon zeven jaar geleden, toen ze beiden werkten aan een documentaire over de comeback van comédienne Ellen DeGeneres, met wie Heche eerder een langdurige relatie had. Een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Heche is momenteel te zien in de televisieserie Men in Trees, die in Nederland door Net 5 wordt uitgezonden. Ze speelt een vrouw die naar Alaska vertrekt om als relatietherapeute aan de slag te gaan. Eerder speelde de blondine in films als 'Wag the dog' en 'Six days, Seven nights'.

Volgens de Amerikaanse televisieshow Enterainment Tonight heeft Heche haar man verlaten voor haar tegenspeler James Tupper, die op zijn beurt in november zijn vrouw verliet. Eerder liet de actrice zich al eens ontvallen dat ze erg teleurgesteld zou zijn als er niet iets moois zou opbloeien tussen hun personages in de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen