Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vermiste zoon San Fu Maltha teruggevonden

Shownieuws

De vermiste zoon van San Fu Maltha is maandagnacht teruggevonden. De 14-jarige David en zijn 13-jarige vriendinnetje Romy werden in Amsterdam aangetroffen.

De vermiste zoon van San Fu Maltha en zijn eveneens vermiste vriendinnetje zijn maandagnacht teruggevonden. Dat heeft de politie van Utrecht bekendgemaakt. De 14-jarige David en de 13-jarige Romy werden in Amsterdam aangetroffen. De twee waren sinds woensdag spoorloos.

De tieners werden met een volwassen man aangetroffen in een woning. Beide kinderen maken het zowel fysiek als mentaal goed. Of de man zich aan strafbare feiten schuldig heeft gemaakt is nog onduidelijk. Zowel de man als de kinderen worden dinsdag verhoord.

David en Romy zijn inmiddels terug bij hun ouders. Waarom zij waren weggelopen is nog onbekend. Eerder speculeerde Maltha dat de kinderen wellicht in handen waren gevallen van 'verkeerde mensen'. Tips die binnenkwamen naar aanleiding van opsporingsberichten leidden al snel richting Amsterdam. Volgens de politie heeft echter niet een tip, maar recherchewerk naar de twee geleid.

San Fu Maltha is de grootste filmproducent van Nederland. Hij heeft filmhits als 'Zwartboek', 'Vet hard' en 'Alles is liefde' op zijn naam staan. Woensdag staat hij de pers te woord in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen