Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Linda de Mol schrijft tweede boek

Shownieuws

De debuutroman van Xenia Kasper, de manager van Linda de Mol en Gordon, is net uit, maar ze werkt al aan haar tweede. "Ik vind schrijven ontspannend", zegt ze.

Het eerste boek van Xenia Kasper, de manager van Linda de Mol en Gordon, is nog maar net uit, of ze is alweer halverwege een tweede roman. "Ik vond schrijven zo ontzettend ontspannend dat ik maar meteen verder ben gegaan", vertelt Kasper. "En in het vervolg zitten wél seksscènes. Dus Gordon kan tevreden zijn."

De blonde zanger overhandigde donderdag het eerste exemplaar van '38 ½, 1 man en 2 minnaars' aan zijn 'rots in de branding'. Het boek gaat over vier vrouwen van bijna 40 die zich in een avontuur vol minnaars en passie storten.

Gordon grapte dat de 269 pagina's tellende pil een absolute aanrader is voor oude homo's. En voor zichzelf natuurlijk. "Want een beetje vrouwelijke invloed in mijn leven kan geen kwaad. Bovendien ben ik precies 38,5, dus ik kan me goed inleven in de personages."

De Amsterdamse zanger gelooft niet dat mannen op die leeftijd veel van vrouwen verschillen. "We hebben allemaal dierlijke instincten en willen allemaal wel eens op jacht", weet hij. Zelf is hij de laatste tijd juist tot rust gekomen, voegt hij daar snel aan toe. "Ik heb geen zin meer in feestjes, nachtclubs en een wip voor een avond. Dat maakt me niet gelukkig. Een leuke man ontmoet je bovendien vooral als je gewoon iets moois uitstraalt."

De zanger is verder heel trots dat Kasper het voor elkaar heeft gekregen om tussen haar drukke werkzaamheden door een boek te schrijven. Maar ze is volgens hem dan ook de allerbeste in haar vakgebied. "Linda en ik zijn allebei kreeft en zeggen dus overal ja op. Dan is het behoorlijk prettig als iemand zorgt dat je ook wat tijd voor jezelf overhoudt."

De Mol sluit zich daar helemaal bij aan. "Waar ik ook ben, binnen een straal van twee meter staat Xenia in een strak outfitje met ijzeren hand de boel te regelen." De blonde presentatrice gunt het haar manager dan ook van harte om zelf eens in de spotlights te staan. Haar boek vindt ze geweldig, hoewel ze zelf geen last heeft van een vrouwelijke midlifecrisis. "Ik heb leuk werk en zie mijn man soms weinig, krijg zelfs wel eens de neiging me opnieuw aan hem voor te stellen. Dat houdt mijn huwelijk behoorlijk spannend, kan ik je vertellen."

Ook Xenia heeft geen behoefte aan een minnaar, hoe graag ze er ook over schrijft. "Daarvoor zou ik verliefd moeten worden en dat is in de 21 jaar die ik getrouwd ben niet gebeurd. En mijn man zeurt niet", lacht ze. "Dat vermindert de behoefte aan een lover aanzienlijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen