Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bezorgdheid vermiste zoon groeit bij San Fu Maltha

Shownieuws

Filmproducent San Fu Maltha, die onder meer 'Zwartboek' maakte, is ernstig bezorgd om zijn vermiste zoon. De 14-jarige David is nu vijf dagen vermist.

Filmproducent San Fu Maltha, die onder meer 'Zwartboek' maakte, is ernstig bezorgd over zijn vermiste zoon. De 14-jarige David en zijn 13-jarige vriendinnetje Romy zijn nu vijf dagen vermist. Oproepen in Opsporing Verzocht en RTL Boulevard hebben vooralsnog geen duidelijkheid gegeven over de precieze verblijfplaats van de tieners.

Wel staat vrijwel zeker vast dat David en Romy zich in Amsterdam ophouden, mogelijk in de buurt van water en woonboten. Ze worden vermist uit Den Dolder en Bilthoven.

Maltha spreekt in een interview met Sterrenstek het vermoeden uit dat de twee hulp hebben van derden en mogelijk in handen zijn gevallen van 'verkeerde mensen'. "Je haalt je van alles in je hoofd." David is volgens hem op de dag van zijn vermissing onvoorbereid naar school gegaan. Hij had weinig geld bij zich heeft voor zover de filmmaker weet geen toegang tot financiële middelen. Dat er drugs in het spel zijn, betwijfelt hij. "David heeft hooguit eens een sigaretje gerookt."

Ook zegt de producent dat het niet in het karakter van zijn zoon ligt om niets van zich te laten horen. Zijn mobiele telefoon is niet meer in gebruik, wat de onrust alleen maar doet toenemen. David is niet bekend met de stad Amsterdam.

Als David weer naar huis zou komen, zou Maltha meteen zeggen hoezeer hij hem gemist heeft. "Ik zou hem eerst goed verzorgen en vertroetelen, maar hoop ook dat hij beseft dat wij als ouders volledig in paniek zijn dat hij er nu niet is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen