Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stewardess geschorst na seks met Ralph Fiennes

Shownieuws

Een stewardess die tijdens haar dienst seks zou hebben gehad met acteur Ralph Fiennes is geschorst. Ze werden betrapt toen ze kort na elkaar de wc verlieten.

Een stewardess die tijdens haar dienst seks zou hebben gehad met acteur Ralph Fiennes is geschorst. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij Quantas bevestigd tegenover de Britse krant Daily Telegraph. De 44-jarige acteur trok zich vorige maand op een vlucht van Australië naar India terug op het toilet met de 38-jarige vrouw, zeggen ten minste twee getuigen. Zij zagen het stel kort na elkaar de wc verlaten.

Volgens de krant raakten Fiennes en de stewardess aan de praat toen zij hem serveerderde in het business class-gedeelte van het vliegtuig. De vrouw ontkent dat sprake is geweest van lichamelijk contact. Ze is al veertien jaar werkzaam als stewardess en moet nu vanwege het incident deelnemen aan een speciaal programma waarin haar nieuwe discipline wordt bijgebracht.

Fiennes, bekend van films als 'Schindler's list' en 'The English patient', is vrijgezel. Vorig jaar maakten hij en zijn vriendin Francesca Annis een eind aan hun relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen