Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tyra Banks verdedigt zichzelf in badpak

Shownieuws

Tyra Banks treedt de mensen die haar te dik noemden met opgeheven hoofd tegemoet. Het oud-topmodel verschijnt donderdag tijdens haar talkshow in badpak.

Tyra Banks treedt haar criticasters met opgeheven hoofd tegemoet. Het voormalige topmodel verschijnt donderdag tijdens een uitzending van haar talkshow in badpak. Dat blijkt uit uitgelekte beelden van de show die op internet circuleren. Vorige week werden foto's van de donkere schone in hetzelfde badpak bespot op internet. Banks is bijna veertien kilo aangekomen sinds ze stopte met haar modellenwerk.

De 33-jarige Banks wil met haar halfnaakte verschijning in het praatprogramma laten zien hoe een bepaald camerastandpunt of een bepaalde houding 'gewicht toe kan voegen' aan een foto. Ook wil ze benadrukken dat ze sterk genoeg is om de kritiek over haar verschijning te dragen. "Maar als ik onzekerder was, zou ik mezelf nu waarschijnlijk aan het uithongeren zijn", verklaart ze in het filmpje.

De presentatrice en bedenkster van America's Next Top Model vertelde eerder aan het Amerikaanse tijdschrift People dat ze zelf niet lijdt onder haar toegenomen gewicht. "Ik vind het heerlijk dat ik niet meer hoef te voldoen aan de standaarden van de modewereld. Maar het doet pijn als mensen onaardige dingen over mij zeggen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen