Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Britney maakt patatbakkers razend

Shownieuws

Patat- en hamburgerbakkers zijn witheet op Kevin Federline. De rol van de ex van Britney Spears in een reclamespotje wordt door hen als denigrerend ervaren.

(Novum/AP) - Amerikaanse patat- en hamburgerbakkers zijn witheet op Kevin Federline. De rol van de ex van Britney Spears in een reclamespotje wordt door hen als denigrerend ervaren.

De rapper speelt in het spotje voor een verzekeraar een werknemer van een snackbar. In de reclame schittert hij in een flitsende videoclip. Dan wordt plotseling duidelijk dat Federline dagdroomt tijdens zijn werk boven het hete frituurvet.

Een belangenvereniging van horecawerknemers vindt de minachting van de reclamespot afdruipen. "De reclame beledigt bijna dertien miljoen Amerikanen die in de horeca werken", licht een woordvoerder de verontwaardiging toe. "De spot suggereert dat het vreselijk is om in een restaurant te werken."

De verzekeringsmaatschappij is niet onder de indruk van de kritiek. "We zetten niemand voor paal", reageert een woordvoerder. "Behalve misschien Kevin Federline zelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen