Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marianne van Wijnkoop mist liefde

Shownieuws

Marianne van Wijnkoop heeft in haar leven zo veel gewerkt, dat haar huwelijk erdoor op de klippen is gelopen. "Ik merk nu dat ik thuis een schouder mis."

Marianne van Wijnkoop heeft in haar leven zo veel gewerkt, dat haar huwelijk erdoor op de klippen is gelopen. "Ik merk nu dat ik thuis een schouder mis. Ik heb erg leuke, lieve vrienden, maar ik woon wel alleen. Soms is dat heerlijk, maar soms mis ik ook echt iets", vertelt het jurylid van talentenjacht X Factor deze week in een interview met de Avrobode.

Van Wijnkoop is erg druk als castingdirector bij het productiebedrijf van Joop van den Ende. Ze was zo vereerd toen ze werd gevraagd voor het programma X Factor dat ze geen moment twijfelde. Ze heeft het gevoel met dit programma eindelijk erkenning voor al haar werk te krijgen, zo vertelt ze, en geeft zich dan ook voor honderd procent. "Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik mijn privéleven zo verwaarloosd heb."

Het jurylid, inmiddels 60 jaar, wordt ook wel de 'koningin van de casting' genoemd. Ze castte onder anderen Danny de Munk in 'Ciske de Rat' en Henk Poort in 'Les Misérables'. Ook was ze verantwoordelijk voor de gehele cast van de serie Vrouwenvleugel, die begin jaren negentig populair was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen